Üles

Privaatsuspooliitika

Aitäh, et külastasite meie veebilehte. Teie privaatsus on meile oluline ja oleme pühendunud teie isikuandmete kaitsmisele. Käesolev privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas kogume, kasutame ja kaitseme teavet, mille te meie veebilehe kaudu jagate.

Kogutud Teave

Kogume isikuandmeid, mida te vabatahtlikult meile edastate, näiteks oma e-posti aadress, telefoninumbr ja muu teave, mida soovite jagada.

Kuidas Me Teie Teavet Kasutame

Kasutame kogutud teavet mitmel eesmärgil, sealhulgas:

  • Teiega suhtlemiseks, teie päringutele vastamiseks ja klienditoe pakkumiseks.
  • Teile reklaamimeilide ja uudiskirjade saatmiseks.
  • Õiguslike ja regulatiivsete nõuete täitmiseks.

Andmete Turvalisus

Võtame teie teabe turvalisust tõsiselt ja rakendame mõistlikke ettevaatusabinõusid selle kaitsmiseks. Siiski ei saa me garanteerida absoluutset turvalisust, kuna internetiülekande või elektroonilise salvestamise meetodid ei ole 100% kaitstud.

Küpsised

Kasutame küpsiseid ja sarnaseid jälgimistehnoloogiaid, et jälgida meie veebilehe tegevust ja hoida teatud teavet. Teil on võimalus need küpsised aktsepteerida või keelduda ning olla teadlik, kui küpsis saadetakse teie seadmesse. Kui valite küpsiste keelamise, võib mõni meie veebilehe osa jääda kasutamata.

Muudatused Privaatsuspoliitikas

Jätame endale õiguse privaatsuspoliitikat igal ajal uuendada või muuta. Kõik muudatused jõustuvad kohe pärast muudetud privaatsuspoliitika postitamist sellele lehele. Julgustame teid aeg-ajalt meie privaatsuspoliitikat üle vaatama, et olla kursis muudatustega.

+372 5550 7605
info@surfnsoul.ee
Ranna pst 11a Pärnu,80012, Eesti
Jälgi: