Üles

Wing & amp; Foil Courses

Wingsurf ja wingfoil on viimasel ajal tõusnud uueks veespordi soosikuks ning nende proovimine pole kunagi olnud lihtsam! Nende spordialade puhul kasutad sa pumbatavat tiiba, et end lainetel edasi viia. Erinevalt purjelauasõidust ei ole tiib lauaga seotud, vaid sa kontrollid seda oma kätega seistes.

Kuidas alustada?

Wingsurfing’i õppimine võtab tavaliselt umbes neli tundi. Sel ajal õpid tiiva kasutamist, kuidas risti tuule suunas liikuda, pöörata ja tagasi tulla. Kui oled algteadmised omandanud, suureneb sinu enesekindlus ning saad end tuulevaiksemates vetes harjutades paremini edasi liikuda.

Esimese kahe sessiooni lõpuks peaksid olema piisavalt osav, et minna välja ja harjutada oma uusi oskusi. Kui oled juba kindel wingsurfaja, saad liikuda edasi wingfoiling’u tasemele ja kogeda oma esimesi lende!

Tule Pärnusse ja koge seda kõike ise!

Meie kogenud instruktorid ootavad sind, et viia su seiklus uutesse kõrgustesse. Nii et haara oma sõbrad ja tule nautima Pärnu kauneid randu, kus tuuled puhuvad ja seiklused algavad!

Tundide broneerimine on tungivalt soovitatav

Intro (1 x 2 tundi): 130€
Wingsurfing (2 x 2 tundi): 250€
Wingfoiling (3 x 2 tundi): 370€

Mida sa võiksid teada

Ohutuim Veespordiala

Wing Foil – Ohutu ja Kergesti Kättesaadav Veesport.

Wing foil on fantastiline võimalus nautida veespordi põnevust, ilma et peaksite muretsema liigsete riskide pärast. See sport on kõigile avatud ja sobib suurepäraselt nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Erinevalt lohesurfamisest ja purjelauasõidust, ei ole siin vajaminevaid liine ega mahukaid seadmeid, mis muudaksid alguse keeruliseks.

Wing foil’i praktiseerimine on ohutum ja ligipääsetavam, mistõttu saad keskenduda veesõidu nautimisele ja uute oskuste omandamisele. Lihtne varustus ja kergem liikumine annavad sulle vabaduse tunda end mugavalt ning enesekindlalt, olenemata sellest, kas oled alles alustamas või soovid oma oskusi edasi arendada.

Tule ja koge wing foil’i tunnet Pärnu lahes – avasta uued horisondid, liitu meie kursustega ja lase tuul viib sind seiklusse!

Suurim Tuulevahemik

Wing foil – Rohkem päevi vees!

Wing foiliga saad sõita juba alates 8 sõlme tuulest, olenemata tuulesuunast. See tähendab, et saad rohkem veepäevi ka siis, kui teiste veespordialade jaoks on tuult liiga vähe. Suurepärane võimalus maksimeerida oma aega vees ja nautida igat ilma!

Kompaktne Varustus!

Vähem varustust, lihtsam õppida!

Mida vähem varustust, seda lihtsam on õppida – vähem muret, vähem segadust! Wing foilingu puhul on sul vaja ainult lauda, foili ja tiiba, ning oledki valmis startima. Lihtne, kiire ja muretu – ideaalne, kui tahad veesporti nautida ilma liigse vaevata!

Wing-foilingu tunnid

Intro

Wing-foilingu sissejuhatav kursus

Alustajate kursus annab sulle selge arusaama wing-foilingu põhialustest. Kursus koosneb kahest osast – tiiva juhtimine maapinnal ja vees tiiva abil edasi liikumine. Nende sessioonide käigus omandad tiiva juhtimise põhioskused ning õpid, kuidas kasutada selle jõudu edasiliikumiseks ja suunamiseks. Samal ajal saad tugevama tasakaalu SUP-laual, et saaksid vees lühikesi vahemaid läbida, pöörelda (gybe) ja tagasi alguspunkti liikuda.

Wingsurfing

Järgmine samm: edasijõudnute wing-kursus

Sellel kursusel õpid kõike, mida sissejuhatav kursus pakub, kuid siin keskendume enesekindluse suurendamisele ja oskuste lihvimisele. Töö keskendub ka tuules kõrguse hoidmisele ning pöörete (tacking ja gybing) sujuvamaks muutmisele. See kursus on oluline samm wingfoilingu edasijõudnutele, andes oskused ja kindlustunde edasiliikumiseks.

Wingfoiling

Täispakett: kõik, mida vajad wingfoilingu vallutamiseks

See kursus pakub sulle kõiki vajalikke teadmisi ja oskusi, et liikuda tagasihoidlikust algajast kogenud wingfoileriks. Alustame algtõdedest ja viime sind järgmisele tasemele, kus õpid wingfoilingut ja teed oma esimesed “lennud” mõlemas suunas. Kursuse eesmärk on aidata sul mõista ja saavutada stabiilne lend ning pikendada oma õhus oleku aega.

Kõik kursused sisaldavad

Kogenud juhendaja

Kõik meie kursused sisaldavad kogenud juhendajat, kes aitab sul õppida ja arendada oma oskusi. Juhendajad on professionaalsed ja toovad kaasa väärtuslikud teadmised ning turvalise treeningkeskkonna.

Kogu varustus + neopreenülikond

Meie kursused sisaldavad kogu vajalikku varustust, sealhulgas tiiba, lauda ja neopreenülikonda, et tagada maksimaalne mugavus ja ohutus vees. Sa ei pea muretsema oma varustuse pärast – meie hoolitseme selle eest!

SUP-tuurid tuulevaiksetel päevadel (eelnevalt broneeritud)

Kui tuuleolud ei võimalda surfamist, pakume alternatiivina SUP-tuuride võimalust. Need ekskursioonid on suurepärane viis vees lõbutsemiseks ja looduse nautimiseks. Eelnevad broneeringud on vajalikud, et tagada koht.

Edasijõudnutele

Kui oled algkursuse juba läbinud ja/või valmis oma oskusi edasi arendama, kohandame koolituse vastavalt sinu tasemele.

Varustus

Kasutame kaasaegset ja kvaliteetset varustust, mis sobib igale tasemele. Meie varustuse valik sisaldab uusimaid Reedini tiibasid ja laudu. Pakume kõrgekvaliteedilisi neopreenülikondi, et tagada mugavus ja turvalisus igas harjutuses.

Tagasimakse ja Tühistamise Poliitika

Tühistamise tasud

  • Üle 48 tunni enne sessiooni: Tühistamistasu ei kehti.
  • 24 tundi enne tundi: Tühistamistasu on 50%.
  • Samal päeval tühistamine: Tühistamistasu on 100%.
+372 5550 7605
info@surfnsoul.ee
Ranna pst 11a Pärnu,80012, Eesti
Jälgi: